RÓLUNK

A "KOMPLETT MEGOLDÁS" NÁLUNK NEM CSUPÁN SZLOGEN!

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS AZ ACÉLKERESKEDELEMTŐL A TERVEZÉSEN ÁT A PROFI GÉPGYÁRTÁSIG

Cégünk, a 100%-ig magyar tulajdonú DGA Gépgyártó és Automatizálási Kft. több mint 50 éves múlttal rendelkezik, gyökereink egészen az MGTSZ lakatosüzeméig nyúlnak vissza. A 90-es évek elején már a Somló Coop Ipari, Kereskedelmi Kft. égisze alatt folyt a vállalat továbbfejlesztése. A forgalom folyamatos növekedése 2003-ban a DGA Kft. önállósodásához, majd 2004-ben a Gulács Fém Kft. megvásárlásához, valamint a 2006-ban történő beolvasztásához vezetett. Ezáltal cégünk gyártókapacitása több mint duplájára növekedett.

Korszerű gépparkunk és szakképzett munkatársaink minden munkafázisban garantálják a hatékony, megbízható és minőségi munkavégzést.

Tevékenységünket jelenleg két telephelyünkön Devecserben és Nemesgulácson, több mint 10’000 négyzetméteren folytatjuk. Szolgáltatási körünk 3 fő szegmensre osztható:

Gyártás

  • Alapkompetenciánkhoz tartozik a revétlenítés, lemez- és csőmegmunkálás, minősített lakatos és hegesztő munkák, a forgácsolás, felületkezelés, készre szerelés, valamint a festés.
  • Telephelyeinken a közel 200 fős termelési létszámmal az egyedi gépek és alkatrészek gyártása mellett a nagy szériás sorozatgyártásra is be vagyunk rendezkedve.
  • Termékportfóliónkban megtalálhatóak a nehézgép- és földmunkagép részegységek, mezőgazdasági gépek és alkatrészeik, kikötői portál futóművek, daru alkatrészek, üzemanyag és hidraulika tartályok, hegesztő robotok acélszerkezetei, valamint vasúti járműalkatrészek.

Mérnöki tervezés

  • Tervezőink saját gyártmányaink tervezése mellett vállalják műszaki megoldások megtervezését és tervdokumentációk készítését is.
  • Gépek, gépalkatrészek, célszerszámok, célgépek tervezése, kivitelezése
  • Alkatrészek, általános gépek és gépelemek, berendezések tervezése
  • Mérnöki terveink nyomán készített könnyűipari gépek a világ több országában működnek Indiától, Európán át egészen az Amerikai kontinensig

Kereskedelem

  • A több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező kereskedelmi osztályunk által forgalmazott anyagok közt megtalálhatók az építőipar és a gépgyártás iparágaiban használt leggyakoribb anyagtípusok és méretek.
  • Hidegen és melegen hengerelt lemezek, durva és pácolt lemezek valamint, profilok, szálanyagok, csövek és zártszerelvények forgalmazásával foglalkozunk.
  • Igény esetén a modern gépparkunknak köszönhetően a vásárolt termékek testre szabását is rövid átfutási idővel vállaljuk (revétlenítés, méretre vágás, furatolás és festés)
database ){ mysql_close($db_connection); } ?>